Ontwikkelen van de academie

In samenwerking metĀ het 70:20:10 InstituteĀ bieden wij een breed scala aan oplossingen om u te helpen waarde te creĆ«ren voor uw organisatie.

Deze oplossingen zijn beschikbaar in Value-Based L&D-bundels over een periode van 2 tot 3 jaar en gestructureerd op een voucherwaardesysteem. Elke oplossing heeft een coucherwaarde, zodat u precies kunt zien wat u krijgt voor uw investering.


Hoe het werkt!

  • U selecteert wat u zoekt uit een breed scala aan oplossingen op het L&D Business Canvas ā„¢
  • Co-creatie en maatwerk zijn essentieel, dus we kunnen met u samenwerken om de slimste en beste manieren te creĆ«ren om uw samenstelling van oplossingen op maat te maken, zodat deze de grootst mogelijke waarde voor u leveren
  • We zijn flexibel als u sneller wilt gaan en in minder tijd het beoogde doel wilt bereiken. U kunt op ieder gewenst moment op een eenvoudige manier meer vouchers kopen en oplossingen aan uw plan toevoegen als u ze nodig hebt
  • We zijn ook flexibel in termen van hoe u de Value-Based L&D Methodiek ā„¢ toepast. U kunt beginnen met de oplossingen die het beste aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften en we ondersteunen u met slimme processen om voor alle stappen onderweg te zorgen
  • Het L&D Business Canvas ā„¢ helpt u de beste oplossingen voor uw behoeften te visualiseren en te structureren. Dit biedt een praktische benadering om u te helpen snel vooruitgang te boeken en waarde te creĆ«ren in uw organisatie. Het helpt ook om het hele systeem zichtbaarder en toegankelijker te maken
  • Aan het einde van elk jaar kunt u een nieuwe bundel Value-Based L&D-oplossingen kiezen, zodat u voortdurend uw L&D-services ontwikkelt en verbetert om echte waarde voor uw organisatie te leveren.
Betrek je stakeholders - inspiratiesessie (senior management)

Stakeholder inspiratie activiteit – een vergadering, seminar, workshop of serie van activiteiten om betrokkenheid bij seniormanagement op te bouwen. We laten voorbeelden van cases zien en demonstreren de voordelen van 70:20:10, geven uitleg over de verschillende stappen en de rollen die de stakeholders uitvoeren als onderdeel van het L&D-veranderproces.

Betrek je L&D team - inspiratiesessie

Stakeholder inspiratie activiteit – een vergadering, seminar, workshop of serie van activiteiten om betrokkenheid te creĆ«ren bij L&D-managers en teams, HR en andere belangrijke stakeholders zoals door jullie geselecteerd. We laten voorbeelden van cases zien en demonstreren de voordelen van 70:20:10, geven uitleg over de verschillende stappen en de rollen die de stakeholders uitvoeren als onderdeel van waardegedreven leren en ontwikkelen.

Business Model Audit

De L&D Business Model Audit (BMA) vormt de basis voor verdere ontwikkeling van de L&D-diensten binnen uw organisatie. Met de BMA werken we met jullie samen om een gedeelde visie te creƫren van de huidige waarde van de bestaande leeroplossingen, en helpen we bij het co-creƫren van een routekaart naar het gewenste businessmodel.

Strategieontwikkeling, inclusief strategisch plan

Strategisch advies om het L&D-management te ondersteunen tijdens jullie Value-Based leerproces. Wij ondersteunen bij het ontwikkelen van de L&D-strategie, stakeholdersessies, strategische uitdagingen en de implementatie van de Value Creation Roadmapvia actieve werksessies.

Op maat gemaakte Value-Based Roadmap

Cocreatie van het implementatieplan/Value-Based RoadmapĀ voor twee tot drie jaar op basis van de nieuwe strategie en de gegevens van de Business Model Audit.

Waardecreatie communicatieplan

Cocreatie van een communicatieplan voor alle belangrijke stakeholders om ervoor te zorgen dat de nieuwe strategie wordt ingebed in de cultuur van de organisatie.

Jaarlijks strategierapport

Beoordeling van de strategie en rapportage met behulp van onze sjablonen en standaardprocessen.

Procesbegeleiding

Begeleidingssessies door senior consultants om jullie processen te verduidelijken en te documenteren. We koppelen de processen aan de gewenste strategie.

Deze oplossing omvat input van onze senior consultants en drie online werksessies met een van onze experts (en tools die je kunt gebruiken om werkprocessen te documenteren).

Definitie van L&D-werkinstructies (afgeleid van processen en kerntaken)

25 werkinstructies (op maat gemaakt).

Wij werken met jullie samen om de belangrijkste werkinstructies te definiƫren die nodig zijn voor een succesvolle procesimplementatie van het nieuwe businessmodel.

 

Implementatie advisering en ondersteuning (voor L&D-managersbij het monitoren van de Roadmap, feedback geven aan teams enz.)

Online begeleidingssessies die L&D managers adviseren en ondersteunen bij het beheer van de value creator roadmap, feedback geven aan teams en andere aandachtsgebieden.

Value-Based bestuursmodel / standaarden

Leidraad voor het ontwikkelen van een robuust L&D-bestuursmodel dat is afgestemd op het nieuwe businessmodel en voldoet aan de specifieke vereisten uit de eigen organisatie.

Audits

Op basis van formats en checklists bieden we een gedetailleerde audit inclusief interviews met belangrijke stakeholders, analyse van de producten en diensten en een reeks aanbevelingen voor verbetering.

 

Online sessie: wie zijn de belangrijkste klanten en sponsors

Online sessies om te helpen bij het identificeren, kwalificeren en prioriteren van jullie belangrijkste (interne) klanten en hoe kan L&D de relatie optimaliseren.

 

Ontwerp / definieer meetsysteem / evaluatieblauwdruk

Met behulp van onze tools en sjablonen zullen wij samen met jullie een L&D-meetsysteem cocreƫren.

Value Based L&D-Dashboard

Online ondersteuningssessies om een op maat gemaakt Value Creator Dashboard te maken voor vastlegging en rapporteren van de voortgang van de Value-Based Roadmap.

Stakeholdersessie waardepropositie

Bijeenkomst waarin jullie de nieuwe waarde propositie presenteren aan de stakeholders. We maken vooraf een businesscase en faciliteren de sessie.

 

Technologie Assessment

Beoordeling van de mogelijkheden van de aanwezige technologie om het nieuwe businessmodel te ondersteunen – inclusief de mogelijkheid om gegevens te verzamelen en te verwerken voor geschikte statistieken, het vermogen om ondersteuning te bieden voor het leveren van performance support content en andere dimensies.

Effectieve relatie opbouwen met de interne klant

Via online sessies werken ondersteunen we bij het opbouwen van effectieve werkrelaties met de interne klant. We gebruiken daarbij tools en methoden die aansluiten bij het gewenste businessmodel.

Business advisering (in samenwerking met gespecialiseerde accountants / financiƫleprofessionals)

Onze financiƫle experts werken samen om ervoor te zorgen de processen gekoppeld aan de rapportagebehoeften van de organisatie zijn ingeregeld.

Expert Programma (online/face-to-face)

Ons Value-Baed Expert Programma is ontworpen om de 70:20:10-mogelijkheden te ontwikkelen binnen het team. Als onderdeel van het programma werken de teamleden aan projecten binnen de eigen organisaties met begeleiding en ondersteuning van onze 70:20:10 experts. We ondersteunen het programma via online of face-to-face versneller-sessies en doorlopende telefonische sessies op basis van behoefte van de deelnemers. We bieden materialen, procesbegeleiding en ondersteuning op ons sociale kennisnetwerkplatform.

Detective Clinic (online)

De Detective Clinic is ontworpen om de rol van de Performance Detective in de organisatie te implementeren. Deze clinic bestaat uit vier online sessies, werk aan een ‘live’ project in uw organisatie en individuele check-ins voor ondersteuning.

De Performance Detective speelt een sleutelrol in onze 70:20:10 methodiekā„¢.

Detective Programma voor L&D en HRBPs

Het Performance Detective / Performance Architect-programma stelt L&D-professionals en HR-zakenpartners in staat om de 70:20:10-methodiek toe te passen in hun dagelijkse praktijk. Het programma is projectmatig. Als onderdeel van dit programma, en in samenwerking met onze partners The Platinum Performance Group, bieden we een set hulpprogramma’s van de Performance DNA ā„¢ Light-toolkit.

Game Changer Clinic (online)

De Game Changer Clinic is ontworpen om het L&D-team te ondersteunen bij de implementatie van de rol van de Performance Game Changer De Performance Game Changer is een sleutelrol in onze 70:20:10 Methodiekā„¢.

Business Impact Clinic (online)

De Business Impact Clinic is ontworpen het L&D-team te ondersteunen bij de implementatie van de Performance Tracker-rol. Met behulp van een meetplan gaan de deelnemers zelf aan de slag met een eigen case.

Project Management Clinic (online)

Deze service biedt deskundig advies via online clinics om te ondersteunen met de projectmanagementaspecten van de implementatie van het nieuwe businessmodel en bijbehorende activiteiten.

Performance Support Programma (online)

Dit programma ondersteunt het L&D-team bij het gebruik van een robuuste methode voor performance support en benadering voor inhoud ontwikkeling. De deelnemers ontwikkelen effectieve performance support voor Ć©Ć©n kritieke taak van een vooraf te bepalen doelgroep (Ć©Ć©n taak per ‘project’).

Summit

We organiseren jaarlijks een summit waar internationale bedrijven resultaten op het gebied van Value-based leren en 70:20:10 presenteren en we delen de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Consultancy (dagtarief)

Op basis van vraag bieden wij aanvullende adviesdiensten. We zorgen ervoor dat gespecialiseerde consultants de dienst verlenen.

Value-Based Proof-of-Impact Project

Demonstratie van de praktische toepassing van de 70:20:10-methodiek bij een van de (strategische) L&D-projecten om de impact van de methodiek binnen de organisatie te demonstreren. Dit proof of impactproject helpt om stakeholders (management, HR en L&D) te overtuigen van de kracht en zakelijke impact van de 70:20:10-methodiek. Ons Value-Basedproof of impact project ondersteunt je bij het hele proces van implementatie van de value creator-methodiek voor een specifiek case.

Value-Based ontwerp: Leiderschap (gelinkt aan de implementatie)

Demonstratie van het praktische gebruik van de methodiek en op Value-Based L&D-principes voor het produceren van 70:20:10 leiderschapsprogramma’s. Dit is een unieke benadering met meetbare businessimpact om de toegevoegde waarde van L&D te bewijzen.

Value-Based ontwerp: Klantgerichtheid

Demonstratie van het praktische gebruik van de methodiek en Value-Based L&D-principes om een 702010-bestendig ontwerp voor klantgerichtheidsprogrammaā€™s te produceren. Dit is een unieke aanpak met meetbare businessimpact om de toegevoegde waarde van L&D voor klantgerichtheidsondersteuning en -ontwikkeling te bewijzen.

Value-Based ontwerp: Onboarding

Demonstratie van de praktische toepassing van de methodiek met een 702010-proof ontwerp voor onboarding-programma’s. Dit is een unieke aanpak met meetbare businessimpact om de toegevoegde waarde in de organisatie van L&D rondom onboarding te bewijzen of de productiviteit met betrekking tot het onboardingproces te verbeteren.

Value-Based ontwerp: Sales

Demonstratie van de praktische toepassing van de methodiek met een 702010-proof ontwerp voor Sales Development-programma’s. Dit is een unieke aanpak met meetbare businessimpact om de toegevoegde waarde van L&D rondom salesontwikkeling te bewijzen en de verkoop te verbeteren.

Value-Based ontwerp: Ieder gewenst onderwerp

Demonstratie van de praktische toepassing van de methodiek met een 702010-proof ontwerp voor andere programma’s die L&D uitvoert. Dit is een unieke aanpak met meetbare businessimpact om de toegevoegde waarde van L&D te bewijzen.

Performance Support ontwerp (op maat)

Performance support biedt een krachtige optie voor L&D om waarde te creƫren binnen de dagelijkse werkprocessen. Er zijn echter solide ontwerpprincipes vereist om effectieve performance support te creƫren. Wij maken performance support, in cocreatie met de L&D- professionals en betrokkenen uit de organisatie.

Nieuwe L&D Business Development

Samen werken wij aan nieuwe business ideeƫn voor L&D. We doen dit via een aantal inspirerende sessies met stakeholders.

Vendor management: Keuzehulpmiddel

Een serie hulpmiddelen en formats waarmee L&D de juiste leveranciers kan selecteren, passend bij het nieuwe L&D-businessmodel.

Pre-test voor potentiƫlevendors/partners(online)

Met behulp van onze maturitymodel tool en in samenwerking met het L&D- inkoopteam, definiƫren we gedetailleerde voorwaarden om leveranciers vooraf te testen zodat ze de gewenste Value-Based L&D-diensten kunnen leveren.

Kostenstromen: Businessadvisering

Op maat gemaakte service om te voldoen aan eventuele financiƫle organisatiebehoeften. We zetten gespecialiseerde bedrijfsadviseurs/ accountants / financiƫle specialisten in.

Contact

AINSI-Complex
Lage Kanaaldijk 113A
6212NA Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 356 1444