Opleidingsversnellers voor EPD’s

Whitepaper:

Opleidingsversnellers voor EPD’s

Onze aanpak

Bij de aanpak is het bedoeling het EPD via opleidingsversnellers mét EPSS én 70:20:10in te voeren conform de bedoeling van de zorgorganisatie. Deze werkwijze is gebaseerd op een positieve businesscase in vergelijking met traditioneel opleiden: sneller werken en leren.

Cocreatie

Deze benadering werkt voor de academie versterkend. En wij hebben de gehele werkwijze toegespitst op cocreatie met de academie om tot de gewenste resultaten te komen. Onze ervaringen komen van pas om in de hectische periode rondom go-live koers te houden en de beloofde businesscases daadwerkelijk te leveren.

 Maatwerk in eigen context

De aanpak is volledig gebaseerd op maatwerk. Leren is immers relevanter naarmate de context is meegenomen in de oplossing. De context verwijst naar het dichtbij de werkplek verbinden van werken en leren en dat is 70:20:10 ten voeten uit.

 Wat leveren wij

Maatwerk is door ons te leveren door te starten met een quick scan. Met de quick scan is het mogelijk een voorstel te doen voor de verdere uitrol van de eerste en deels tweede fase van onze aanpak, zoals gevisualiseerd in onderstaand figuur. De verschillende onderdelen zijn verder uitgewerkt in de tabel hierna.

Diensten

Contact

AINSI-Complex
Lage Kanaaldijk 113A
6212NA Maastricht
Telefoon: +31 (0)43 356 1444